Fiscaal advies voor uw onderneming

In België krijgt iedereen te maken met belastingen en fiscaliteit. Slechts weinig mensen zijn echter op de hoogte van de fiscale wet- en regelgeving, waardoor het doorkluwen van fiscale regels soms een ingewikkelde taak kan zijn. Inzake fiscaliteit kan Ac|s Accountants zowel uw administratieve en boekhoudkundige verplichtingen overnemen als fiscaal advies verlenen. Wij beheersen deze complexe materie volledig waardoor we u van gericht en pragmatisch advies kunnen voorzien.

Fiscaal advies voor verschillende doelgroepen

Als ondernemer komt u elke dag weer in aanraking met nieuwe uitdagingen en dat geldt ook op vlak van fiscaliteit en accountancy. Of u nu een kmo, een eenmanszaak, een landbouwbedrijf of een internationaal bedrijf leidt, wij begeleiden u op de best mogelijke manier bij alle onderdelen van de fiscaliteit. Onze fiscale dienstverlening omvat onder meer:

Gerichte fiscale optimalisaties

Als het om belastingdruk en complexe fiscaliteit gaat, bekleed België één van de podiumplekken in Europa. Daarom loont het ook de moeite om te bekijken of er fiscale optimalisaties aan de orde zijn voor uw onderneming. Niemand betaalt immers graag te veel belastingen. 

Wat zijn fiscale optimalisaties?

U doet aan "fiscale optimalisatie" wanneer u bewust de winst van uw bedrijf verlaagt door middel van wettelijke maatregelen. In de praktijk betekent dit meestal dat je iets meer moet uitgeven.

Als ondernemer ziet u deze fiscale mogelijkheden vaak zelf niet. Een accountant kan voor u bekijken hoe de fiscale druk binnen de regelgeving verlicht kan worden en hoe je dus je fiscaliteit kan optimaliseren. Voorbeelden van optimalisaties zijn: 

  • Overstappen naar een andere ondernemingsvorm
  • Optimaal gebruikmaken van de combinatie vennootschaps- en personenbelasting
  • Extralegale pensioensopbouw
  • Aanleggen van een liquidatiereserve
  • Uitkeren van Dividenden
  • ...

 

Contacteer een fiscaal advieskantoor in uw buurt

Ac|s Accountants heeft intussen 6 vestigingen verspreid over de Kempen, waardoor er altijd een fiscaal advieskantoor in uw buurt te vinden is. Op die manier kunnen we dicht bij onze klanten staan en als directe vertrouwenspersoon voor de juiste toegevoegde waarde zorgen op vlak van accountancy en fiscaliteit. Heeft u fiscaal advies nodig zodat u zich kan focussen op uw onderneming? Neem dan telefonisch contact op met de fiscale experts van Ac|s Accountants of vul onderstaand formulier in.

Nood aan fiscaal advies voor uw onderneming?

Vul zeker onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Stuur ons een bericht

Grote Baan 201, 2380 Ravels
Lierseweg 238, 2200 Herentals
Sint-Antoniusstraat 16, 2400 Mol
Parklaan 44, 2300 Turnhout
Beukenlei 24, 2960 Brecht
Desmedtstraat 23, 2320 Minderhout
Palmbosstraat 9a, 2990 Loenhout
Leuvensesteenweg 141, 3390 Tielt-Winge
Rauwelkoven 43a, 2440 Geel

Blijf up to date!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks de belangrijkste updates!

Bij inschrijving gaat u akkoord met de privacyverklaring.