Als u als ondernemer naar de toekomst kijkt, kijkt u verder dan uzelf. Wat zal er gebeuren met uw nalatenschap? Wie gaat uw werk verder zetten? En hoe kan u uw bedrijf en bijhorend vermogen op een geruste en fiscaal interessante manier overlaten? Al deze vragen en antwoorden bundelen wij in adviezen voor uw successieplanning of vermogengsplanning. Want volgens ons komt aan alle mooie verhalen geen einde, maar een nieuw begin.

Waarom aan vermogensplanning doen?

U wil natuurlijk uw vermogen op een fiscaal voordelige manier veilig stellen, en dan liefst binnen een rechtzeker kader. Er zijn verschillende manieren om een goede successieplanning uit te werken. Dankzij een combinatie van formules kunnen onze experten berekeningen maken en advies geven omtrent het beheren van uw vermogen. Successieplanning evolueert ook continu, waardoor deze planning ook op regelmatige basis bijgeschaafd dient te worden. Gelukkig evolueren onze adviezen rond successieplanning en erfopvolging net zo snel.

Uw successieplanning bespreken

Bij Acs Accountants zijn we op vlak van successieplanningen een vertrouwde eerstelijnsadviseur. Wij adviseren u over alle mogelijkheden voor uw erfopvolging en vermogensplanning en luisteren naar de wensen die u voor uw levenswerk heeft. Samen zetten we de lijnen uit voor een optimale successieplanning en coördineren we de uitvoering hiervan met de notaris, uw bankier en andere adviseurs. Zo kan u later op het juiste moment en met een grote gemoedsrust de fakkel doorgeven. Hebt u interesse in bovenstaande diensten? Aarzel dan niet om contact op te nemen met één van onze vestigingen.

Blijf up to date!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks de belangrijkste updates!

Bij inschrijving gaat u akkoord met de privacyverklaring.