Startersadvies

Ondernemen is meer dan uw droom najagen: het is elke dag de handen uit de mouwen steken. Maar ondernemen is ook soms nog handen te kort komen. Daarom is het als startend ondernemer belangrijk om uzelf te omringen met de juiste mensen. Mensen met een passie voor – en ervaring met – wat u doet. Onze accountants kunnen u allerhande advies verlenen om met een gerust hart uw bedrijf te starten.

Met een gerust hart van start

Een bedrijf oprichten of starten als zelfstandige kan veel vragen meebrengen: welke ondernemingsvorm kan ik best kiezen? Welke verzekeringen moet ik afsluiten? Hoeveel loon kan ik mezelf toekennen? En hoe moet ik mijn belastingaangifte indienen?

Wij geven een antwoord op al uw vragen en kijken samen naar de toekomst en mogelijkheden. Wij helpen u met concrete plannen, begeleiden u naar een optimale boekhouding en ontzorgen u van de fiscale en administratieve taken. Zo doen wij waar wij goed in zijn en kan u doen waar u goed in bent: uw onderneming uitbouwen.

Acs: de boekhouder voor starters

Met een gespecialiseerd boekhouding bedrijf aan uw zijde bij de opstart van uw zaak hoeft u uzelf niet te verdiepen in ingewikkelde juridische, financiële en boekhoudkundige zaken. We kunnen u onder meer helpen bij:

Profielen

Blijf up to date!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks de belangrijkste updates!

Bij inschrijving gaat u akkoord met de privacyverklaring.