Over ons

Acs Accountants biedt u een familiale en persoonlijke aanpak, dicht bij huis. Met 10 vestigingen in de Kempen en Vlaams-Brabant staan we dicht bij onze ondernemers. 170 medewerkers bouwen voort op meer dan 45 jaar expertise en ondersteunen dagelijks professionals en particulieren op vlak van accountancy, fiscaliteit en andere bedrijfsaangelegenheden.

Filosofie & werkwijze

Innoveren om u beter te dienen

Bij Acs blijven we het ijzer smeden. We volgen steeds de belangrijkste ontwikkelingen in onze sector op en delen deze informatie in onze nieuwsberichten. Daarnaast zijn onze accountants verplicht om jaarlijks 40u aan opleidingen te volgen. Zo kunnen zij u steeds op de best mogelijke manier van dienst zijn.

Werken en groeien op een duurzame manier

Om ervoor te zorgen dat u het bos door de bomen blijft zien, laten we de bomen graag staan. Bij Acs dragen we niet enkel zorg voor onze klanten, maar ook voor Moeder Natuur. We wekken een groot deel van onze eigen stroom op, zetten constant in op digitalisering en geloven in duurzame groei.

Opbouwen van persoonlijke relaties en vertrouwen

Bij Acs zijn we groot genoeg om alle expertise in huis te hebben en klein genoeg om deze persoonlijk met u te delen. We zetten maximaal in op onze bereikbaarheid en elke klant krijgt een persoonlijk team voor zijn/haar dossier. Zo vertrouwt u niet op namen, maar op mensen en gezichten die altijd voor u klaar staan met een pragmatische en no-nonsense aanpak.

Creëren van synergie

Wij geloven dat een samenwerking altijd versterkend moet zijn. Dat geldt zowel intern voor onze medewerkers als extern met onze klanten. The sky is the limit, maar groeien moet wel gezond gebeuren. Samen brengen we uw bedrijf verder met een sterke financiële basis. Want een meerwaarde voor u, is een meerwaarde voor ons.

Visie

Wij kennen u

De financiële gezondheid van uw onderneming gaat verder dan cijfers en wij dus ook.  We zijn zelf ondernemers en kunnen ons vlot inleven in uw unieke situatie. We gaan samen met u op zoek naar de beste oplossingen en opportuniteiten. Wij zijn de vertrouwenspersoon op uw ondernemingsweg.

Wij kennen de weg

Het uitbouwen van een stabiele onderneming gaat veel verder dan het voeren van een degelijke administratie en wij dus ook. Als vertrouwenspersoon denken we mee na over alle investerings- en financiële vraagstukken met het nodige inlevingsvermogen. Via Acs hebt u toegang tot een uitgebreid netwerk van partners en experts die samen met u over verschillende expertises heen de beste oplossing zoeken.

Wij kennen de toekomst

De financiële gezondheid van uw organisatie gaat verder dan wat we nu al weten en wij dus ook.  Wij innoveren in digitale oplossingen om slim met data om te springen. Hierdoor kunnen we u proactief adviseren en indien gewenst benchmarken met andere bedrijven. Onze missie is ondernemers de beste kansen geven op succes.

Samen met onze partners staan we sterk

Ontdek enkele van de gezichten achter Acs. 

Kelly Noels

Kelly Noels

Partner
Thoai The Nguyen

Thoai The Nguyen

Partner

Vicky Bayens

Partner

Nicky Sterkens

Partner

Roel Fleerakkers

Partner

Dirk Goris

Partner

Bert Clymans

Partner

Jef Van den Bogerd

Kantoorverantwoordelijke

Geert Van Dyck

Partner

Dietmar Van Dyck

Managing Partner

Koen Theys

Kantoorverantwoordelijke Agro

Geschiedenis

1975 - 2000

Ons verhaal begint op 1 april 1975 wanneer Wim Cornelissen het boekhoudkantoor van zijn oom in Ravels overneemt. Na de overname kent Acs meteen een gezonde en gestage groei tot net voor de millennium-wisseling. In 1989 verhuizen we een eerste keer naar een groter gebouw in Oud-Turnhout. In 2003 nemen we het accountantskantoor Tackx uit Turnhout over. Zo breidden we in de eerste kwarteeuw van ons bestaan geleidelijk onze vennoten en expertise steeds verder uit.

2000 - 2021

Na de overname van een kantoor in Berlaar in 2000 komen we in een nieuwe stroomversnelling. Vanaf dit moment beginnen we te werken met analytische beslissingsmodellen en andere geïnformatiseerde instrumenten. Hierdoor verhogen we onze efficiëntie en de kwaliteit van onze dienstverlening aanzienlijk. In datzelfde jaar verhuizen we ons hoofdkantoor ook naar een groot en modern gebouw in Ravels, tot op de dag van vandaag nog altijd onze grootste vestiging en hoofdzetel.  

In de daaropvolgende jaren groeien we steeds verder en openen we twee nieuwe vestigingen in Lille en Mol. Na een reorganisatie in 2009 verhuist de vestiging in Lille - samen met die van Berlaar - naar een nieuwe locatie in Herentals. Daarna openen we in 2011 ook een vestiging in Turnhout, nemen we in 2013 het kantoor van Fred De Gruyter in Hoogstraten over en breidden we deze laatste in 2015 nog verder uit met een overname van het kantoor van Jan Vermeiren. In 2016 en 2018 ten slotte, nemen we ook respectievelijk het boekhoudkantoor Jansen & Partners over met onze vestiging in Turnhout en nemen we LBO Accountants uit Brecht onder onze Kempische vleugels als zevende vestiging. 

In oktober 2021 voegde accountancykantoor L&M Aertsen zich bij onze familie als achtste vestiging. 

Huidige situatie

Anno 2024 is Acs Accountants is een middelgroot kantoor met 170 medewerkers in 10 vestigingen. Sinds januari 2023 hebben we een partnership met DVL Accountants in Tielt-Winge waarbij Freddy Distelmans en Hilde Van Laer de kar trekken. Begin mei openden we onze tiende vestiging in Geel met Vicky Bayens aan het roer.

Blijf up to date!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks de belangrijkste updates!

Bij inschrijving gaat u akkoord met de privacyverklaring.