Een goede uitkomst begint met een goede voorbereiding. Als ondernemer denkt u altijd een stap vooruit. Met Ac|s staat u bij die stap nog sterker in uw schoenen. Uw bedrijf overlaten, herstructureringen, overnames, …. Bij elke verandering in uw bedrijf kan u rekenen op het strategisch advies van Acs.

Sterke basis voor sterke beslissingen 

U kan rekenen op ons strategisch advies om uw bedrijfsaangelegenheden aan te sturen en bij te sturen. Samen met u kijken we naar uitdagingen en opportuniteiten die binnen onze expertise vallen. Op basis van onze ervaring kunnen we dan gerichte adviezen geven waar u vol vertrouwen mee aan de slag kan.

Zo helpen wij u met advies op maat voor aangelegenheden zoals:

  • Bedrijf overlaten: wij helpen u intern en extern alles op punt te stellen voor een goede overlating. In welke handen uw bedrijf ook terecht komt, samen zorgen we ervoor dat het de juiste zijn.
  • Haalbaarheidsstudies: met een goede haalbaarheidsstudie kan u subsidies voor innovatie en onderzoek winnen. Wij bouwen samen met u een sterk dossier dat voldoet aan alle voorwaarden en regelgevingen.
  • Waardebepalingen: een correcte waardebepaling is belangrijk bij aangelegen-heden zoals overnames en herstructureringen. Wij analyseren alle belangrijke factoren en adviseren naar een correcte berekening.
  • Herstructureringen: herstructureren betekent veranderen en kan conflicten geven. Wij begeleiden u bij een eerlijke en correcte aanpak met de best mogelijke uitkomst voor alle betrokken partijen.
  • Andere bedrijfsaangelegenheden

Blijf up to date!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks de belangrijkste updates!

Bij inschrijving gaat u akkoord met de privacyverklaring.