Warmste week 2019 – Op pad voor ’t Vonderke

Gepost op

Muts op, veters knopen, fluo hesje aan en gaan. Ook dit jaar smeren de medewerkers van Ac|s hun benen in tijdens de Warmste Week voor een wandeltocht ten voordele van kinderdagopvang ’t Vonderke. De actie – die intussen al aan de vierde editie toe is – groeide uit van een kerstfeestje op het kantoor in Hoogstraten tot eentje voor het goede doel met alle zes kantoren.

In 2016 wandelden enkele sportieve collega’s van Ac|s Hoogstraten naar de Schorre in Boom, de locatie waar we een hele tijd Het Glazen Huis konden terugvinden. Sinds vorig jaar, vinden we Studio Brussel niet meer terug in Boom maar in domein Puyenbroeck te Wachtebeke en dat is,  vanuit Hoogstraten, net iets te ver om naartoe te wandelen. Daarom is de tocht gewijzigd naar een hartverwarmende wandeling vanuit het kantoor in Mol naar dat in Ravels.

Voor elk wat wils, zo kunnen onze medewerkers kiezen of ze 10, 20 of 40 km meewandelen. Onderweg kunnen we ons in ieder geval opwarmen met lekkere warme chocomelk en rijsttaartjes. Bij aankomst in Ravels, worden we voorzien van een pastabuffet. Tot nu toe hebben een 50-tal medewerkers zich aangesloten!

Gouden gift

De Kerstfeestjes die vroeger werden georganiseerd voor de medewerkers, zijn nu vervangen door een gezellige wandeltocht met collega’s onder elkaar. Maar het belangrijkste doel blijft natuurlijk om geld in te zamelen voor het goede doel.

Zowel medewerkers als klanten zijn bereid een gift te doen. “Het doet ons plezier dat wij iets kunnen terug doen voor de maatschappij, maar ook dat dit in het DNA van onze klanten zit en zij ons hierbij steunen.

Goede doel: ‘t Vonderke

Net zoals vorig jaar, wordt de actie georganiseerd om geld in te zalen voor dagopvang ’t Vonderke in Merksplas. Deze organisatie biedt dagopvang aan kinderen en jongeren tot 21 jaar met een mentale en/of meervoudige handicap, waar ze tal van aangepaste activiteiten voorzien zoals bijvoorbeeld schilderen, rolstoelfietsen, zwemmen, paardrijden enzovoort.

“VZW Mekanders waardeert deze actie enorm, voor die warmte doen we het. Jaarlijks komen ze ons bedanken met koekjes en mogen wij op bezoek gaan om te kijken wat er met het ingezamelde geld gebeurt. Ze hebben ons al laten weten dat de opbrengst deze keer naar een nieuwe snoezelruimte gaat.”

acs op wandel voor 't vonderke de warmste week

Uw steun

Steun onze actie en stort een bijdrage op rekeningnummer: BE77 0837 3568 1042 (Warmste Week - Ac|s)

Alvast bedankt voor uw bijdrage!

AC|S Accountants

Blijf up to date!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks de belangrijkste updates!

Bij inschrijving gaat u akkoord met de privacyverklaring.