Kerstboodschap Ac|s

Gepost op

We naderen het einde van een zeer bewogen jaar. Een jaar waarin vele ondernemers te kampen kregen met bijzondere en onvoorziene economische omstandigheden. Wij hopen samen met jullie dat 2021 opnieuw de nodige economische rust kan brengen zodat jullie in een stabiele markt jullie activiteiten verder kunnen ontplooien.

Afgelopen jaar hebben wij nogmaals beseft dat een persoonlijke begeleiding zeer belangrijk is. Onze medewerkers hebben u dan ook zo veel mogelijk proberen bij te staan in deze bizarre tijden.

Zij verdienen ook een weekje rust om in beperkte kring van de kerstdagen te genieten. Onze kantoren zijn daarom gesloten van vrijdag 25 december tot en met 1 januari. Vanaf maandag 4 januari 2021 staan wij allen terug paraat om jullie bij te staan.

Deze digitale boodschap vervangt onze jaarlijkse papieren kerstkaarten. Ook goede doelen hebben het in deze tijden moeilijk. Daarom heeft Acs beslist om het budget dat jaarlijks voorzien wordt voor het versturen van de kerstkaarten te schenken aan enkele lokale goede doelen. Wij zijn ervan overtuigd dat deze financiële steun zeer goed zal besteed worden.

Wij wensen jullie prettige feestdagen en bovenal een goede gezondheid!

Blijf up to date!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks de belangrijkste updates!

Bij inschrijving gaat u akkoord met de privacyverklaring.