Ac|s Turnhout ruilt stadscentrum voor de ring

Gepost op

Vanaf begin juni is het Ac|s kantoor van Turnhout te vinden aan de stadsring. Onze partner Bert Clymans noemt bereikbaarheid, parkeermogelijkheden en visibiliteit als voornaamste redenen om afscheid te nemen van de Baron Frans du Fourstraat.

“Het is lastiger om hier weg te geraken dan om onze intrek te nemen aan de Parklaan”, zegt Bert Clymans. Er zijn al een tijdlang wegenwerken gaande in de Baron du Fourstraat. “Maar ook daarvoor al werd het steeds moeilijker voor zowel onze klanten als ons personeel om tot hier te geraken. Bovendien is er weinig parking in de omgeving.”

Buur van d'Offiz

Ac|s Turnhout is vanaf maandag 3 juni te vinden aan Parklaan 44. Voor de verhuizing naar Geel was daar de Confederatie Bouw Kempen gevestigd. “Aan de Parklaan zijn we vlotter bereikbaar, hebben we parking voor de deur en genieten we meer visibiliteit. Er zijn verschillende banken in de omgeving en we worden buren van business center d’Offiz, waar we heel wat bedrijven kennen.”

De kantoorruimte vergroot van 180 naar 250 vierkante meter. “Het gelijkvloers werd gebruikt door de confederatie, daar installeren we een open kantoorlandschap”, aldus Bert Clymans. “De bovenverdieping geven we nog onze eigen identiteit en richten we in als vergaderzaal. Dit is een huurpand maar het is de bedoeling dat we hier geruime tijd blijven.”

Bij Ac|s Turnhout werken 7 mensen. Onze 6 Kempense vestigingen van Ac|s tellen in totaal meer dan 100 medewerkers.

Blijf up to date!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks de belangrijkste updates!

Bij inschrijving gaat u akkoord met de privacyverklaring.