Acs haalt verse lading op bij G&A Motors

Gepost op

Medewerkers van accountantskantoor AC|S hebben 6 nieuwe firmawagens ontvangen en later dit jaar volgen er nog meer. Die werden besteld bij en geleverd door G&A Motors in Turnhout. Met Willem De Keulenaer heeft de BMW- en Mini-concessionaris trouwens een nieuwe fleet manager.

De levering bestond uit wagens uit de BMW 1- en 3-reeks. Ze zijn vooral bedoeld voor nieuwe werknemers aangezien AC|S Accountants & Belastingconsulenten een sterk groeiend bedrijf is met meer dan 100 medewerkers in de hoofdzetel in Ravels en vestigingen in Turnhout, Herentals, Hoogstraten, Mol en Brecht.

Duurzame partnership

“Een zeer mooie bestelling hoewel elke bestelling en klant voor ons belangrijk zijn”, zegt Willem De Keulenaer. “Een aantal zelfstandige accountants en directieleden van AC|S kocht bij ons al zijn wagen. Nu zij hun personeel de mogelijkheid gaven om in te tekenen op een bedrijfswagen, deden ze een beroep op ons. Zelf zijn we ook al 25 jaar klant bij AC|S en zijn dan ook tevreden met dit duurzame partnership.”

Willem De Keulenaer is sinds het najaar 2017 fleet manager bij G&A Motors. “Ik wil duurzame relaties uitbouwen met de bedrijven in de regio en het aanspreekpunt vormen tussen G&A Motors en de onderneming. Ik zie mijn functie als de ontzorger voor de wagenparkbeheerders binnen de bedrijven via advies op technisch en fiscaal vlak, het opmaken van een car policy maar ook door het meedenken op de lange termijn.”

Artikel verscheen 13/07/2018 ook op Made in Kempen. 

Blijf up to date!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks de belangrijkste updates!

Bij inschrijving gaat u akkoord met de privacyverklaring.