Ac|s Hoogstraten vindt nieuwe stek in Minderhout

Gepost op

Ac|s Hoogstraten verhuist naar een nieuwe kantoor in de Desmedtstraat in Minderhout. De reden voor deze verhuis is het plaatsgebrek om klanten professioneel te kunnen onthalen in ons huidige kantoor in Meer. Vanaf 7 december nemen we onze intrek in Minderhout in een kantoor met werkruimtes en vier ruime spreeklokalen.

Het was geen makkelijke zoektocht, aldus kantoorhouders Roel Fleerakkers en Koen Theys: ‘Het aanbod aan middelgrote kantoorruimtes is hier in de regio eerder beperkt. Misschien zijn we ook wat veeleisend geweest: we zochten immers naar een rustgevende werkomgeving waarin onze medewerkers optimaal kunnen functioneren maar waar we onze klanten ook in alle discretie kunnen ontvangen.’

Zo realiseert Ac|s Accountants & Belastingconsulenten ook in Minderhout volop zijn engagement voor een klantgerichte dienstverlening vanuit een sterke expertise. En dat voor de organisatie van de administratie, voor het verstrekken van up-to-date fiscaal advies en voor persoonlijke begeleiding en consulting bij het leiden van ondernemingen. Talloze bedrijven uit de Kempen plukken daarvan reeds de vruchten.

Blijf up to date!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks de belangrijkste updates!

Bij inschrijving gaat u akkoord met de privacyverklaring.