Als medewerker ben je uniek en creëer je je eigen traject. Zolang de kwaliteit van je werk gegarandeerd blijft, is er ruimte om te groeien.

Bij Acs zorgen we altijd voor begeleiding om van je professioneel verhaal een succes te maken. Voor juniors voorzien we een meter of peter, we investeren in interne opleidingen en ook met de steun van je collega's maken we jouw persoonlijke groeitraject waar. 

Van dossierbeheerder met ervaring...

Als dossierbeheerder ben jij het eerste contact met je cliënt, voor wie je dossiers autonoom beheert. Je kent je verantwoordelijkheden en volgt deze op in samenspraak met je accountant. Heb je de ambitie om zelf op termijn door te groeien naar accountant? We ondersteunen je om verdere stappen te ondernemen, nadat je je huidige functie volledig onder de knie hebt;

  • Begeleiding door je collega's
  • Opvolging van dichtbij
  • Interne (en externe) opleidingen
  • Een eigen klantenportefeuille om te beheren

...via een ITAA-stage...

Heb je al wat ervaring als dossierbeheerder en reiken de ambities nog verder? Dan krijg je de kans om via een ITAA-stage door te groeien tot accountant. Als je slaagt voor het toelatingsexamen ga je als 'stagiair' aan de slag, onder het toeziend oog van één van onze ervaren accountants. Tijdens de stage volg je de door het instituut ingeplande opleidingen en tussentijdse examens.

...naar gecertificeerd accountant.

Na drie succesvolle stagejaren, behaal je je diploma en draag je met trots de titel gecertificeerd fiscaal accountant. Je beheert nu zelfstandig accountancy-dossiers, zowel op kantoor als op locatie bij de cliënt. Je zorgt samen met je leidinggevende voor de verdere uitbouw van het kantoor waar je werkzaam bent. 

Honger naar meer? Bij Acs ondersteunen we je graag bij het nastreven van al je ambities. Droom je van het autonoom uitbouwen en leiden van (één van) onze vestigingen of afdelingen? Dan bekijken we op termijn graag je mogelijkheden om door te groeien tot teamlead of director. 

Waarom Acs...

Werken in eigen streek

Persoonlijk groeitraject

Goede work-life balance

Aantrekkelijk loonpakket

Toffe sfeer

Moderne en digitale werkomgeving