Acs Minderhout

Desmedtstraat 23, 2320 Minderhout

Over Acs Accountants

Ieder individu binnen onze organisatie heeft zijn eigen expertise en inzicht waardoor we op verschillende vakgebieden ondersteuning kunnen bieden. Indien er toch een opdracht wordt aangereikt die buiten ons vakgebied ligt, kunnen wij steeds beroep doen op goede samenwerkingen met notarissen, advocaten of andere professionele experten.

Boekhoudkundige ondersteuning voor verschillende ondernemers

Acs Accountants begeleidt u graag bij de volledige levenscyclus van uw onderneming, van start tot stopzetting of mogelijke overname. Wij zorgen ervoor dat u met de juiste boekhouder in contact wordt gebracht.

  • Startende ondernemer: alle wettelijke en nuttige formaliteiten bij het opstarten van uw onderneming kennen voor ons geen geheimen meer.
  • Ondernemer: Acs Accountants heeft voor u alles in huis: een moderne aanpak, een mix van de juiste mensen in de juiste functie, een persoonlijke aanpak en jarenlange ervaring.
  • Internationaal ondernemer: als lid van het wereldwijde netwerk van middelgrote accountants- en adviesbureaus ‘Premier International’, weten wij uw internationale ambities perfect te ondersteunen.
  • Landbouw ondernemer: Acs is partner van het DLV Accountants-netwerk waardoor wij voortdurend worden bijgeschoold op het vlak van de land- en tuinbouwwetgeving.

Stuur een bericht naar Acs Minderhout

Contactgegevens

Acs Minderhout

Desmedtstraat 23, 2320 Minderhout