Gespecialiseerd subsidieadvies

Als ondernemer bent u soms te druk in de weer met het rechthouden en laten groeien van uw bedrijf, waardoor u geen tijd hebt om de subsidie-en steunmaatregelen te bekijken die interessant kunnen zijn voor u en uw bedrijf. Meer dan de helft van de bedrijven die recht hebben op subsidies, maakt er dan ook geen gebruik van. Jammer natuurlijk, gezien de juiste financieringsbronnen de druk op uw organisatie kunnen verlichten en een financiële reserve kunnen creëren om te investeren in innovatie. Ac|s Accountants kan u aangepast subsidieadvies verlenen waarmee u mogelijks heel wat euro’s kan uitsparen.

Welke premies & subsidies bestaan er?

Werkt u milieubewust? Wilt u de internationale markt gaan betreden? Hebt u een innovatief idee? Wilt u gaan digitaliseren?  Voor bovenstaande zaken – en nog veel meer – bestaan er vanuit de overheid interessante steunmaatregelen die uw onderneming helpen groeien, transformeren en natuurlijk innoveren. Enkele voorbeelden van subsidies zijn:

  • KMO-portefeuille (advies, opleiden & aanwerven)
  • KMO-groeisubsidie (advies, opleiden & aanwerven)
  • Ecologie-premie (energie- en milieubewust werken)
  • Flanders Investment & Trade (internationaal werken)
  • VLAIO ontwikkelingsproject (innoveren)
  • VLAIO onderzoeksproject (innoveren)
  • ...

Gespecialiseerd subsidieadviesbureau

We moeten toegeven dat wegwijs raken in alle voorwaarden, procedures en administratieve verplichtingen heel wat tijd en ervaring vergt. Toch loont het zeker de moeite om rond de subsidiemogelijkheden advies aan te vragen. Dankzij onze kennis van enerzijds uw dossier en anderzijds van de subsidiemogelijkheden in Vlaanderen, zijn wij in staat om gespecialiseerd subsidie-advies te verlenen omtrent de subsidiemogelijkheden die interessant kunnen zijn voor uw onderneming. Onze experten volgen eventuele veranderingen in steunmaatregelen op de voet, waardoor ze u steeds de laatste informatie rond subsidies kunnen geven.

Van aanvraag tot eindrapport

Wanneer uw onderneming in aanmerking komt voor één of meerdere subsidies, begeleiden we u graag doorheen het verdere traject. Naast het geven van subsidie-advies stellen we een ijzersterk dossier samen zodat u meer kans hebt om in aanmerking te komen voor steun van de overheid. Omdat er ook wat fiscaal en juridisch werk komt kijken bij de aanvraag, kunnen wij ook de administratie die verbonden is met de aanvraag voor onze rekening nemen, alsook de afhandeling van het eindrapport.

Interesse in subsidieadvies op maat?

Hebt u interesse in advies van onze accountants over de subsidies en steunmaatregelen die interessant kunnen zijn voor uw onderneming? Neem dan gerust contact op met een kantoor in uw buurt of maak gebruik van onderstaand formulier. 

Stuur ons een bericht

Grote Baan 201, 2380 Ravels
Lierseweg 238, 2200 Herentals
Sint-Antoniusstraat 16, 2400 Mol
Parklaan 44, 2300 Turnhout
Beukenlei 24, 2960 Brecht
Desmedtstraat 23, 2320 Minderhout
Palmbosstraat 9a, 2990 Loenhout
Leuvensesteenweg 141, 3390 Tielt-Winge
Rauwelkoven 43a, 2440 Geel

Blijf up to date!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks de belangrijkste updates!

Bij inschrijving gaat u akkoord met de privacyverklaring.